Cursus Kunstbeleving tekenen & schilderen
 
OntWikkeL CReëeR  BeLeeF!


WELKOM! 

Ontwikkel, creëer en beleef op cursus Kunstbeleving tekenen en schilderen!
Met een cursusaanbod van een basiscursus, 6 vervolgcursussen en 14 workshops in de wervelende workshopweken kun je volop genieten van tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis.

Klik op video om te vergroten

We kijken de hele dag, maar ZIEN we ook alles?
Als je niet goed kijkt, mis je informatie en gaan je hersenen de rest invullen. Je tekent wat je 'denkt' te zien. En klopt de tekening na afloop niet, dan zeg je al snel; "Zie je wel... Ik kan ook niet tekenen". Heel jammer! Want als je op een goede manier leert kijken, kun je ook tekenen!

Mijn naam is Yvonne van Zon en ik ben beeldend kunstenaar. Met veel plezier en passie geef ik, naast het werk aan mijn eigen schilderijen, cursussen en workshops in tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis. Cursus Kunstbeleving heeft haar vaste stek gevonden in 't Tejaterke (de voormalige avondmaalkerk in de wijk Naastenbest te Best). Een heel inspirerende locatie waarin toneel, muziek, dans, zang en beeldende kunst samenkomen.

Pak tijd voor jezelf, sluit de wereld even lekker buiten en laat jouw creativiteit de vrije loop!

De volgende cursusperiode loopt van 6 januari t/m 21 maart 2019.


De Kunstbeleving WERVELENDE WORKSHOP WEKEN! Twee keer per jaar een week lang elke dag een andere workshop. Met in juni/juli o.a. buiten schilderen/tekenen op verschillende leuke locaties en in december [7 t/m 13 december 2019] is er o.a. een kerst workshop.


Minimaal één keer per jaar is er een overzichts-EXPOSITIE van de werken van de cursisten.
Meestal vindt dit plaats in 't Tejaterke, maar ook wel eens op een andere locatie. Publiek is daarbij altijd van harte welkom!
Laatst hadden we de expositie SCHOEN in de Batafabriek i.s.m. de productie van De Narrekap: 'Brug naar de toekomst'. Dat was een enorm succes!


Verder worden er filmavondjes en uitstapjes naar musea en interessante tentoonstellingen vanuit de cursus georganiseerd.


Openingstijden

Wij zijn gesloten
maandag
9:1511:45
19:3022:00
woensdag
9:1511:45
19:3022:00
donderdag
9:1511:45
19:0021:30
zaterdag
10:0012:30
Op schoolvakanties en nationale feestdagen geen les.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen